KARS Haber Girişi : 21 Mayıs 2020 00:00

Kars polisi iftarını sokak köpekleriyle paylaştı

Kars polisi iftarını sokak köpekleriyle paylaştı
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars polisi iftarını sokak köpekleriyle paylaştı

Kars polisi iftarını sokak köpekleriyle paylaştı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, şehrin giriş çıkışlarındaki uygulama noktalarında görevli personel ile birlikte iftar yaparak çay içti. Uygulama noktasında kurulan sofrada iftarını açan Kars polisi yemeklerini sokak köpekleri ve kedileriyle paylaştılar. Kedi ve köpekleri elleriyle besleyen polislere teşekkür eden Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, uygulama noktalarında denetim ve incelemelerde de bulunarak görevli personelden bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın ilk ziyaret yeri Digor yolu üzerindeki Bölge Trafik Şubesi önündeki uygulama noktası oldu. Ziyaret esnasında okunan akşam ezanı eşliğinde polisleri ziyaret eden Sağdıç, polislerin uygulamasını denetleyerek bilgi aldı ardından da durdurulan araçtakilere kurallara uymaları ve zorunlu kalmadıkça sokağa çıkmamaları ricasında bulundu.

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç daha sonra uygulama noktasında kurulan iftar sofrasında yerini aldı. Görevli polislerle birlikte iftarını açan Sağdıç, polis ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.

Polisler, sofranın etrafında toplanan sokak köpekleri ve kedilere iftar yemeklerinden ikram ettiler. Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, polislere bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç daha sonra otogar mevkiine giderek buradaki uygulama merkezinde görevli polisleri ziyaret etti. Durdurulan araçlardaki sürücü ve vatandaşların kimlik kontrolünü yapan polisler ile ateşlerini ölçen sağlık ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.

Sağdıç daha sonra polislerle birlikte çay içip sohbet etti.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.