SİYASET Haber Girişi : 23 Mart 2023 00:37

Kars Selim Darboğazlı Göksal Beşkaya MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı

Kars Selim Darboğazlı Göksal Beşkaya MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı
Kars Selim Darboğazlı Göksal Beşkaya MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars Selim Darboğazlı Göksal Beşkaya MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Ümraniye İlçe yöneticisi Göksal Beşkaya, MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı oldu.

Kars Selim Darboğaz köyünde dünyaya gelen Göksal Beşkaya, İstanbul Ümraniye’de uzun yıllar turizm sektöründe çalıştı.

35 yıllık deneyimiyle İstanbul ve Kocaeli’nde kurduğu şirketlerle uzun yıllardır kurumsal firmalar servis taşımacılığı hizmeti veren Göksal Beşkaya aynı zamanda da turizm sektöründe ciddi yatırımlar yaptı. Tecrübeli personelleri üstün hizmetleriyle adından söz ettirdiği gibi işine olan saygısıyla da başarı çıtasını yükseltti.

Çocukluğu ve gençliği MHP’de geçen genç ve başarılı siyasetçi Göksal Beşkaya İstanbul Ümraniye İlçe yöneticiliği görevinde de bulundu. Selim Darboğazlı Göksal Beşkaya MHP İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adaylığı Resmi başvurunu da tamamlayarak siyasi tecrübelerini ülkesine hizmet için harekete geçirecek.

Göksal Beşkaya Kafkas Haber Ajansı (KHA) kurucusu gazeteci Bedir Altunok’a açıklama yaparak, “ Tüm Karslı hemşehrilerimden destek bekliyorum. Ülkemize hizmet etmek boyun borcumuzdur. El ele daha güzel yarınlara diyor hepinizi saygılarla selamlıyorum.” dedi.

Bizlerde Kafkas Haber Ajansı ailesi olarak Göksal Beşkaya’ya aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.