KARS Haber Girişi : 10 Nisan 2020 00:25

Kars’ta ‘Kavga Var’ Diye Çağrılan Polislere Sürpriz

Kars’ta ‘Kavga Var’ Diye Çağrılan Polislere Sürpriz
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kars’ta ‘Kavga Var’ Diye Çağrılan Polislere Sürpriz
Kars’ta ‘Kavga Var’ Diye Çağrılan Polislere Sürpriz

Kars’ta ‘Kavga Var’ Diye Çağrılan Polislere Sürpriz

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta bir grup genç, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle polis ekiplerine sürpriz yaptı. 155 Polis İmdat' hattını arayıp kavga ihbarı yapan gençler, gelen polislere pasta ikramında bulundu.

İstasyon Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde Bulaklar site sakinlerinden bir grup genç, Polis Haftası nedeniyle sürpriz hazırladı. Gençler, '155 Polis İmdat' hattını arayıp cadde üzerinde kavga olduğu ihbarında bulundu. Merkezden, kavgaya müdahale etmek için yönlendirilen polisler ise karşılarında ellerinde pasta ile bekleyen gençleri gördü. Gençlerin 'Bu zorlu süreçte görev yapıyorsunuz bizlerde sizlere bu sürprizi yaptık.' diyerek, üzerinde 'Polis Haftanız kutlu olsun' yazılı pastayı ikram ettiler. Mumu üfleyen polisler, gençlere teşekkür etti.

Mahalle sakinleri koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında yoğun mesai harcayan polis ekiplerini alkışlayarak 10 Nisan Polis Haftasını kutladılar.

Bulaklar sitesi sakinlerinden Caner Özyılmaz, koronavirüs nedeniyle polislerin yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Polis ekipleri Covid-19 salgınında sağlık ekiplerinden sonra çok çalıştılar. Bizde kavga ihbarı vererek polisleri çağırdık ve pasta kestik. Polis haftasını kutluyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

www.kha.com.tr

[email protected]

WHATSAPP İhbar Hattı: 05354781961

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.