KARS Haber Girişi : 07 Haziran 2020 23:35

Kurşunlanan atın sağlık durumu iyiye gidiyor

Kurşunlanan atın sağlık durumu iyiye gidiyor
KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK Kurşunlanan atın sağlık durumu iyiye gidiyor
Kurşunlanan atın sağlık durumu iyiye gidiyor

Kurşunlanan atın sağlık durumu iyiye gidiyor

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars kırsalında yaşlandığı için tüfekle vurularak ölüme terk edilen ata sahip çıkan Susuz’un gönüllü kahramanları atın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirttiler.

Bir duyarlı vatandaşın belediyeye ait “Susuz’un Kimsesiz Patileri” twitter hesabına yazıp yaralı halde gördüğü atın da fotoğrafını göndererek yardım istemesi üzerine Susuz Merkez Camii İmamı Muhammet Emin ile Veteriner Hekim Betül Köse olay yerine giderek atı ilçeye getirdiler. Yapılan ilk incelemede atın karın boşluğunda kurşun yarası olduğu, vücudunun çeşitli yerlerinde de saçmalara rastlandığı belirtildi. Belediyeye ait kamyonetle Susuz ilçesine getirilerek gerekli tedavisi yapıldıktan sonra bir ahıra alınarak bakımına başlandı.

“Susuz’un Kimsesiz Patileri” twitter hesabında bugün şu paylaşım yapıldı:

“Yaşlandığı için masmavi gökyüzü dar edilen, kurşunlanan kalbi kırık dosta Belediye Başkanımızın yeğeni ve KAÜ Veteriner Fakültesi Öğrencisi sahip çıktı. Pansuman ile kurşun yarası erken iyileşecek. Bugün iştahı yerindeydi. Şimdilik sadece aşırı ilgiden bunalmış olabilir.”

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.