KARS Haber Girişi : 09 Ocak 2023 13:35

Onur Ersançmış, Iğdır İşkur İl Müdürü olarak görevine başladı

Onur Ersançmış, Iğdır İşkur İl Müdürü olarak görevine başladı
Onur Ersançmış, Iğdır İşkur İl Müdürü olarak görevine başladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Onur Ersançmış, Iğdır İşkur İl Müdürü olarak görevine başladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ta her kesim tarafından sevilen ve takdir edilen hemşehrimiz Onur Ersançmış, Iğdır İşkur İl Müdürü olarak, görevine başladı.

ONUR ERSANÇMIŞ KİMDİR ?

27.04.1984 tarihinde Kars merkeze bağlı Kümbetli Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı şehirde tamamladı. Kars Kafkas Üniversitesi MYO Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama bölümünü bitirdi. Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Vatani görevini İstanbul’da yaptı. 2010 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavını kazanarak Türkiye İş Kurumu’ndaki Kamu Görevine Kars’ta başladı. Daha sonra Kars Kafkas Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalında,  ’’Dönüştürücü Liderlik Anlayışı ile Örgütsel Sessizlik Arasındaki İlişki’’ konulu tez çalışmasıyla Yüksek Lisans (master) yaptı. ’’Yönetim ve Organizasyon Bilim Uzmanı’’ ünvanını aldı. Yönetim ve Organizasyon alanında yayımlanmış kitap ve makaleleri uzun zamandır titizlikle takip etmektedir. Kaleme aldığı, siyasal, toplumsal ve ekonomik meseleleri analiz eden makaleleri, çeşitli gazete, dergi ve haber sitelerinde yayımlanmaktadır. Çevresinde dürüst kişiliği ile tanınan ONUR Ersançmış evli ve iki çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ercan GÖKSU 09 Ocak 2023 21:58

    Sayın Müdürüm yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.