Remzi Aras; partimizin çizgisinden ayrılmadık bundan sonra da ayrılmayacağız

Remzi Aras; partimizin çizgisinden ayrılmadık bundan sonra da ayrılmayacağız

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

-“CUMHURBAŞKANIMIZI KAZANDIRMAK VE PARTİMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti’nin ilk kurulduğu yılarda uzun süre il başkanlığı yapan Karslı iş insanı ve siyasetçi Remzi Aras’ın, uzun süre sonra seçim ağzı Kars’a gelmesi “Acaba Aday mı olacak?” sorularını da beraberinde getirdi. Gazetecilerin konuyla ilgili sorularını da “Öyle bir niyetim yok” şeklinde cevaplayan Aras, “Cumhurbaşkanımızı kazandırmak ve partimizin geleceği için çalışacağız. Partimizin çizgisinden ayrılmadık bundan sonra da ayrılmayacağız” dedi.

Gazeteciler, eski milletvekilleri ve partidaşlarıyla bir araya geldi. Bir süre eski günleri yad eden Aras, gazetecilerin Kars’ı ziyaretiyle ilgili soruları üzerine, “Uzun süredir Kars’a gelmiyordum özlemişim ve bugünkü toplantıyı da bir araya gelerek hasbihal etmek istedim. Değerli dostlarım, milletvekillerim sağ olsunlar geldiler, siz değerli basın mensupları da İl Başkanlığı görevimde benim kahrımı çektiniz, benimle beraber gece-gündüz çalıştınız sizlere de teşekkür ediyorum.” dedi.

AK PARTİ’NİN BİR NEFERİ VE ÜYESİYİM

“Ben AK Parti’nin bir neferi, üyesiyim, bunda sonra da üyesi olmaya devam edeceğim.” Diyen Aras, “Bizim gönlümüzde Türkiye’nin ve dünyanın liderini, ülkemizim geleceği için yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek, bunun için çalışacağız. Biz partiliyiz onun için elimizden geleni yapacağız, maddi ve manevi gezmediğimiz hiçbir kapıyı bırakmayacağız. Seçimlerde adaylığım söz konusu değildir. Kesinlikle bir beklentim yoktur. 2002 yılından bu yana zaten hep kapı kapı dolaştık. Yine de dolaşacağız. Cumhurbaşkanımızı kazandırmak ve partimizin geleceği için çalışacağız. Burada bulunan bütün arkadaşlarım da bu niyetteler. Eski il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız olsun bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımız bu niyetteler. Buz bu güne kadar partimizin çizgisinden ayrılmadık bundan sonra da ayrılmayacağız. İnşallah her zaman kazandığımız gibi bu seçimi de başarıyla kazanacağız. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dünyaya umut olan bir ülkenin lideri için, ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız. Gitmediğimiz hiçbir kapı elini öpmediğimiz bir bir insanı da bırakmayacağız, Allah’ın izniyle. Seçime teşkilatlarımız tam kadro hazırdır. Allah’ın izniyle bu zaferi yine elde edeceğiz” diye konuştu.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı mihrali 17 Ocak 2023 22:47

    Sizler Kars kökenli başka şehirlisiniz.mesela sen remzi Aras.Kars kökenli Ankaralısın.istanbulda yaşayan Kars kökenli karslılar bıktırdınız gına geldi.karsta yaşayanları hiçe sayamazsınız.fantezilerinizi başka yerde uygulayın.

  • cüneyt17 Ocak 2023 08:05

    buda yeni adaymı ben tanımadım bu arkadaşı kimdir tanıyan varmı

  • Karslı aşık 16 Ocak 2023 14:29

    Yaw He He ..seçimden seçime bu şehri hatırlamanız bizi yordu..gidin büyük şehirlerde aday olun ne işiniz var burda..kafa ütüleme