Selim Başköy’de Atlı Cirit Takımından Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü

Selim Başköy’de Atlı Cirit Takımından Şehitlerimize Saygı Yürüyüşü

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın Selim ilcesine bağlı Başköy Köyü’nde Allah-u Ekber Dağı Atlı Spor Kulübü cirit ekibi, İdlib’de şehit olan Mehmetçiklerimiz için karlı havada saygı yürüyüşü yaptı.

Şehitlerimiz için köy meydanında toplanan gençler atlarına binerek karlı zeminde yürüyüşe çıktı. Ellerindeki Türk bayrağıyla yola çıkan ekip şehitlik mertebesinin önemi ve vatan topraklarının kutsallığını aktardılar.

Şehitlerimiz anısına bu zorlu doğa koşulları ve kar yağışı altında gerçekleştirdikleri yürüyüşte gençler “Türk ordumuzun yanında olduğumuzu göstermek, ülkemizin bölünemez bir ülke olduğunu haykırmak için bu etkinliği düzenliyoruz. Kahraman ordumuzun, Mehmetçiklerimizin yanındayız. Allah’ım vatanımıza. Milletimize yardım etsin inşallah. Şehitlerimizin makamı cennet olsun. Biz buradan tüm şehitlerimizi rahmetle, saygıyla anıyoruz. Her şey vatan için. Bu toprak için ölmek gerekiyorsa bizlerde varız ve ölmeye hazırız. “ dediler.

Başköylü gençler yürüyüşlerini “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlarıyla sürdürdüler.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA) / KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.