KARS Haber Girişi : 15 Ocak 2023 22:09

Şentürk Özyılmaz, Esnaf Kefalet Kooperatif başkanlığına adaylığını açıkladı

Şentürk Özyılmaz, Esnaf Kefalet Kooperatif başkanlığına adaylığını açıkladı
Şentürk Özyılmaz, Esnaf Kefalet Kooperatif başkanlığına adaylığını açıkladı KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Şentürk Özyılmaz, Esnaf Kefalet Kooperatif başkanlığına adaylığını açıkladı

KAFKAS HABER AJANSI / BEDİR ALTUNOK

Kars’ın sevilen tanınmış simalarından Esnaf Kefalet Kooperatifi Müdürü Şentürk Özyılmaz, kooperatif başkanlığına adaylığını açıkladı.

Esnaf Kefalet kooperatifi müdürlüğünü yıllardır yürütmekte olan ve tüm esnaf camiası tarafından yardımseverliği, çalışkanlığı, güler yüzlülüğü ve dürüstlüğü ile birlikte kooperatif alanında da üst düzey bilgiye sahip oluşu Kars halkının dilinde olan Şentürk Özyılmaz’ın Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet kooperatifine adaylığını açıklaması memnuniyetle karşılandı.

Uzun yıllardır Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde müdürlük görevini başarılı bir şekilde yürüten Şentürk Özyılmaz, 29 Ocak 2023 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde de ziyaretlerde bulunarak çalışmalarını hızlandırdı.

"Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır" diyen Şentürk Özyılmaz, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada Esnaf ve Sanatkarların uzun yıllardır sosyal medya hesabından, kooperatifin gelişimi ve faydalı olabilecek her türlü bilgiyi, belgeyi paylaştığını belirtti.

“İlk defa kendi adıma bir şey paylaşmak istiyorum.” diyen Şentürk Özylılmaz, “27 yıldır her kademesinde çalıştığım kooperatifimizin yeni ana sözleşmesi gereği artık çalışanlar aynı zamanda kooperatif üyesi olup seçme veya seçilme haklarına sahip olamayacaklar. Hal böyle olunca da bana yıllardır, gerek başkanım gerekse yönetim kurulum tarafından her defasında, “Allah senden razı olsun, burası sensiz asla başarılı olamaz, en sonu buranın başkanlık hakkı senindir”  denildi. Bende bu sözlerden aldığım ilhamla Başkanım ve yönetim kuruluna artık emekliliğimin dolduğunu bundan sonrada seçilme hakkımın olmayacağını,  beyan ederek, 27 yıldır birlikte yürüdükleri evlatlarına zaten layık gördükleri başkanlık makamı için izin istedim. Başkanımız her zaman olduğu gibi 35 yıldır yürütmekte olduğu başkanlığa devam etmek istediğini beyan etti. Kendi görüşüdür saygı duyarım. Allah yolunu bahtını açık etsin. Kulaktan kulağa duyup da daha ben açıklama yapmadan, günlerdir telefondan o kadar yoğun bir ilgi gösterdiniz ki emin olun artık benim için bundan daha yüce bir makam yoktur. Yüce rabbim hepinizden razı olsun. Dijital çağımızda, daha dinamik, daha modern,  daha hızlı   bir kooperatif için ben hazırım, sizlerin de hazır olduğunu iki gün içerisinde bize üye olan yada olmayan  binlerce iletişimden gördüm. Kooperatif başkanlığına adayım.  Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

(BA-BA-S) GAZİ KARS (KHA)  / KAFKAS HABER AJANSI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.